Carrello

Bed & Breakfast

Besøg vinslottet ” Castello di Roncade” og kom helt tæt på baron-familien og den daglige produktion. Vi har indrettet fem elegante lejligheder i de gamle vagttårne og tre dobbeltværelser i den luksuriøse Villa. Hver lejlighed er udstyret med et køkkenområde, badeværelse, aircondition/varme. På denne måde har vi fundet frem til den optimale kombination af vores kærlighed til traditioner og en moderne livsstil for vores gæster. Castello di Roncade er den perfekte base til at udforske Veneto egnen med let adgang til Venedig, Treviso, Verona, Jesolo Strand og det overvældende sceneri, som Dolomitterne kan tilbyde.

SERVICEYDELSER DER TILBYDES

Gratis Wifi
Gratis guidet tur og vinsmagning
Gratis Parkering

Ekstra senge € 20 pr. stk.
Aircondition
Swimmingpool

Vores værelser

Båndet mellem vin og gæstfrihed har siden 1988 udviklet sig fra, at Baron Vinzenzo ønskede at indrette et gæstehus til vinhusets kunder i landarbejderboligen, til de moderne faciliteter som stedet nu kan tilbyde. Den glæde som kunderne havde ved at tilbringe deres ferier på landet inden for overkommelig afstand fra Venedig, kan vi nu tilbyde alle vores gæster.

Baronen var en af de første iværksættere til at have et gæstehus på sin gård. Vores fem lejligheder er bygget i murenes hjørnetårne og er tænkt til high-end turisme forbundet med kulturen og området på den historiske egn.

Man kan ikke tale om at “Bed & Breakfast” ikke lever op til kvaliteten af slottets gæstfrihed. Gæster modtager en varm og professionel velkomst, og selv de mest krævende gæster vil føle sig hjemme.

Alt er blevet udvalgt med elegance og stil af Baronesse Ilaria Ciani Bassetti, hustru til Vincenzo og Claudios moder.

Morgenmaden, serveret i hovedvillaen, udgør en behagelig opvågnen for gæsterne.

Lejlighederne er placeret i de gamle tårne, men er udstyret med al moderne komfort: opvarmning, air conditioning, naturlig og miljøvenlig temperaturkontrol givet af de tykke mure.

Slottets magi vil føre dig til et sted, halvvejs mellem eventyr og virkelighed.

BOOKING