Carrello

NYHEDER

sep. 17 2016

BOOK DIN VINSMAGNING

Igen i år er vi allerede godt i gang med at planlægge, vores efterhånden lange og tradionsrige vin turné i Danmark og Sverige. Det er muligt at booke os i både oktober og november måned, men i skal være hurtige. En vinsmagning varer typisk to timer og der smages mellem 6 og 8 vine. I kan være mellem 20 og 100 personer og vinsmagningen er helt gratis, i skal bare sørge for glas og lidt at spise til gæsterne.oeko-1

 

 

 

 

Castello di Roncade arrangere årligt masser af vinsmagningsarrangementer både for erfarne entusiaster og for dem, der tager de første skridt hen mod vinens verden. Formålet med disse smagninger er at dele med vores kunder, vores store passion for vin, kultur og his- torie. Hvert år ændrer vi lidt i programmet for at sikre kunderne en løbende fornyelse, der tillader en- hver nysgerrig sjæl at lærer noget nyt. Vi går ind for et koncept, hvor en smagning skal være tilgængelig for alle. Vore smagninger er altid rettet mod enkelhed for at undgå unødvendigt bureaukrati, som er typisk er en gammel forestilling om vinens verden.

At Besøge Castello di Roncade er en stor fornøjelse, hvor vines kvalitet er kombineret med stedes skønhed, og det hele er kronet med en smuk visuel historie om den store fortid, der fylder vinens betydning med magi. Intet er nemt, men det er denne kombination, som vi gerne vil tage med os og viderebringe til jer.

Jeg glæder mig til at høre fra Jer.

20121215_162358