Carrello

NYHEDER

mar. 13 2018

EN STOR DAG FOR OS OG VORES VINMAGER “ENOLOGO” UMBERTO TROMBELLI.

29103834_760440044165553_7099790920177574880_n

Castello di Roncade er specielt stolte i dag.
Vores vinmager “enologo” Umberto Trombelli har vundet det vi kalder “vinens Oscar”. En stor dag for os og Umberto.
Stort TILLYKKE fra os alle, det er SÅ flot og velfortjent.

Her er Umbertos takke tale:

Tak tak, tak!

Tak til Accademia Bibenda og til alle dem der støttede mig.
Tak til Giacomo Tachis den store “Mescola Vini”, jeg er stolt af det han lærte mig: Lidenskab, studier og fødderne på jorden, fordi dagens mål er en udfordring for i morgen. Tak til de producenter der tror på mig. Der er to ord, som jeg synes at skulle ledsage den italienske ønologi på nuværende tidspunkt: eksperimentering og gennemsigtighed. Fordi eksperimenter gør det muligt for en sektor at udvikle sig og med gennemsigtighed erhverves offentlighedens tillid, og den klarhed, som vinens verden synes at have brug for, er lavet. Jeg arbejder på et eksperimentelt projekt, som jeg tror vil yde et nyttigt bidrag til de involverede virksomheder. Bibenda-prisen er et stort incitament til at fortsætte i denne retning!

Endnu engang et stort tillykke Umberto.