Carrello

Guidet tur og vinsmagning

Kom og oplev Castello di Roncade, så kommer skønheden og historien lidt tættere på.

Turen gennem den muromkransede venetianske villa præsenterer Castello di Roncades historie, og på spadsereturen føres du fra den venetianske adels fascinerende verden frem til den ikke mindre fascinerende vinproduktion. En tur gennem vinmarkerne og et besøg i vinproduktionen og vinkælderen vil afsløre hemmelighederne bag den nektar, som du får mulighed for at smage sidst på turen. Turen varer ca. 1 time.

Besøg i villaen og det private kapel
Besøg i vinmarkerne
Besøg i vinproduktionen
Besøg i lagerkælderen med alle tønderne
Guidet vinsmagning

INFORMATIONER

Mandag til fredag er der tre ture om dagen, ønsker du en tur lørdag eller søndag, skal der bestilles på forhånd.
Tidspunkter: 10:30, 15:00, 17:00

Turen varer ca. 1 time (Inklusiv vinsmagning og de mulige indkøb).

Vi tilbyder følgende ture:

Guidet tur og vinsmagning - pris: 10 € pr. person. Høflighed billet: 3,00 € for børn mellem 5 og 16 år. Børn op til 4 år gratis.

Du kan tage turen på dansk, tysk eller engelsk (forudgående reservation)

Vinkælderen holder åbent fra kl. 09:00 til 19:00.

Særlige arrangementer i Juni, Juli & August måned.

PIZZA NIGTH HVER TIRSDAG FRA KL. 17:00

For familier med børn vil det være muligt at deltage i arrangementet “Pizza Night”, som først og fremmest skal være underholdende for børn, men også lærerigt. Kl. 17:00 starter rundvisningen på Castello di Roncade. Kl.17:40 vil der være fortælling om Pizzaens oprindelse, og ca. Kl. 18:00 er det muligt at spise sig mæt i oprindelige Italienske Pizzaer. Pris pr. voksen € 40 og pr. Børn under 16 år € 20.

SOMMERGRILL PÅ SLOTTET HVER TORSDAG FRA KL. 18.00

For dem der ønsker at tilbringe en rolig aften, med god mad og vin af den bedste kvalitet, så er det muligt at deltage i vores traditionelle grillaften. Vi sørger for den varme grill, kød og grøntsager, samt vin og underholdning i form af musik og rundvisning, i skal bare medbringe det gode humør.

Pris pr. voksen € 50 og pr. børn under 16 år € 25

I prisen er inkluderet transport til og fra følgende campingpladser: Pra’ delle Torri ( Caorle), Jesolo International Club Camping, Camping Village Marina di Venezia, Sant’Angelo Village.

Ønsker du at blive ledsaget fra et andet sted, kan dette godt arrangeres. Afhentnings tidspunkt aftales i forvejen. Tilmelding er senest 2 dage inden arrangementet og kan ske enten via e-mail til info@castellodironcade.dk eller på telefon: +39 3429298720

Kontakt os for at deltage, eller for mere information!

RESERVATIONER

* obligatoriske felter

Navn*

Efternavn*

Email*

Telefon*

Ankomst

Afrejse

Antal personer

Antal børn

Besked / Særlige krav

Ønsker du at modtage specielle tilbud fra CastellodiRoncade.dk 
Jeg accepterer behandling af mine personoplysninger i henhold til artikel 13 del D.lgs. n. 196/2003

Men rundvisningen ville ikke være komplet uden et besøg i produktionen. Fornøjelsen af ​​at besøge en gammel vinkælder med egetræsfade, familiens stolthed, er kombineret med en personlig smagning af de prestigefyldte vine fra slottet, ledsaget af traditionelle lokale smagsoplevelser. Udflugterne i kælderen lover smagsprøver i stand til at tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. En flaske vin er en sammenfattende beskrivelse af den perfekte balance mellem natur, teknologi og mands hånd. Smag betyder fuld ud forståelse for det visuelle, olfaktoriske og gustatoriske harmoni opnået af vinen. Man smager for at kende bedre verden indelukket i en flaske, samt for at bedømme gyldigheden af indholdet i forhold til de særlige kendetegn ved dens oprindelse.

Lejlighederne, selvom de er inden for de charmerende gamle middelalderlige strukturer, er de samtidigt udstyret med alle moderne bekvemmeligheder.

Om vinteren, en centralvarme apparat opvarmer perfekt omgivelser, mens om sommeren er de samme vægge i tårnet med til at tilvejebringe en naturlig luftkonditioneringsanlæg.

Hvis du ønsker et magisk sted at slappe af og nyde gode traditionelle vine, et vidnesbyrd om den venetianske eller en strategisk beliggenhed for kulturelle attraktioner i Veneto "Castello di Roncade" vil ikke skuffe dig.