Carrello

NYHEDER

    FILTER

  • Alle nyheder
  • Os
  • Awards
  • Vingård
  • Event

OVERSKRIFTER

okt. 14 2020

MICHELIN NORDIC GUIDE EVENT 2018

3-stjerner-til-restaurant-frantzen-i-stockholm-copia-2 Michelin eventet forløb over al forventning, og det var en stor ære at være med til. Vi er ret stolte over den store opmærksomhed Castello di Roncade fik, samt den medie dækning der var. En stor dag for os. Vi har samlet en række billeder, samt linket til live streaming af showet (live optagelsen derfra). https://youtu.be/1KOAK3Qt4HM

Castello di Roncade

28165029_10214215579840157_3658952647328083444_o

ALLE NYHEDER

okt. 14 2020

SJÖPARKENS HÄMTDELI – NATURLIGT KÖTT

Sjöparkens Hämtdeli blir utlämnings ställe på fredagar för våra viner från www.Castellodironacade.dk adressen är kanslihusvägen 13 281 35 Hässleholm i Skåne Premiär 23/10

feb. 20 2019

MICHELIN GUIDE 2019, EN EKSTRAORDINÆR BEGIVENHED.

Foran 500 gæster, herunder journalister, kokke og andre sponsorer, deltog vi endnu engang i en ekstraordinær begivenhed som den eneste vinproducent. Det var første gang at arrangementet ikke blev afholdt i en hovedstad, København, Stockholm, Oslo, men i en fantastisk smuk og kulturel by, især i den gastronomiske verden, Aarhus. Her er de forskellige minder fra Musikhuset i Århus, vi vil dele med jer.

jan. 19 2019

CASTELLO DI RONCADE HOVEDSPONSOR TIL MICHELIN GUIDE 2019

Guide Michelin event i Århus den 18 febr. Endnu engang er vi tilbage som hovedsponsor, til overrækkelsen af stjernerne til Guide Nordic Countries 2019. Vi ser frem til en fantastisk stor aften i Musikhuset Århus, foran 500 gæster.

jan. 08 2019

ET VINARRANGEMENT UD OVER DET SÆDVANLIGE.

Castello di Roncade er ikke en vinproducent som mange andre, i mange år har vi samarbejdet direkte med private forbrugere, restauranter, vi har mere end 25.000 besøgende gæster på slottet hvert år, hvor de 3.000 er danske. Hvert år laver vi mange vinsmagninger over hele verden, kun i Danmark tæller vi mere end 50. Personligt er jeg vant til at have det sjovt under mine vinsmagninger, både med store vin-eksperter og med dem, der praktiserer en vinsmagning for første gang. Du kan altid lære noget, og det er vigtigt ikke at miste lidenskaben, men der er nogle begivenheder, der efterlader dig med gåsehud, åben mund, med den følelse af at have været vidne til en begivenhed, ikke som hovedperson, men som en samarbejdspartner, og i år skete det d. 27 oktober i Frederiksborgcentret. Lad dig ikke narre af navnet, det er ikke et indkøbscenter, det navn indeholder, jeg vil næsten sige en hemmelighed, en restaurant til perfektion, en ekstraordinær organiseringsmaskine, fra kokke til tjenere, der serverede en 5-retters menu til 96 personer i perfekt linje med vores vine. Den aften var ikke nogen almindelig dag på arbejdet, det var virkelig en stor oplevelse for mig og bestemt også for Castello di Roncade. Ofte glemmer vi at give komplimenter til dem, der fortjener det, men denne gang undslipper det ikke. Jeg skriver denne anmeldelse for at give komplimenter, men frem for alt for at takke hele teamet bag FrederiksborgCentret for en god aften. Tusind tak.

 

Med venlig hilsen,

Dennis Bach Groth

sep. 30 2018

POGGERINO CHIANTI CLASSICO RISERVA 2015

Chianti Classico Riserva  2015, en vin der laves på den mest eksklusive og økologiske vinmarke i Poggerino, Toscana.
Vinen kender Dennis udemærket til, og har arbejdet sammen med Piero Lanza, som er Poggerino’s ønolog.
En vin han arbejder hårdt på, for at holde kvaliteten oppe, med sit store talent og passion.
Vinen har netop vundet guld i Wine Spectator, og meget fortjent.

aug. 18 2018

MANZONI BIANCO

Høsten 2018 er allerede startet for de yngre vinstokke. Vi startede mandag d. 13. aug. med vores lokale drue Manzoni Bianco.

Manzoni Bianco har en strågul farve med grønlige toner, næsen udtrykker intens frugt med typiske noter af citrus og mineraler, som kombinerer perfekt friskhed med god lang eftersmag, hvilket gør den rar, elegant og vedholdende. Vinen kan være en fremragende aperitif, men vil også være succesfuld til skaldyr opskrifter eller til hvidt kød, retter tilberedt med æg og frem for alt en god tallerken med risotto med asparges.

Manzoni Bianco, også kendt som Incrocio (Krydsning) Manzoni, er en lokal vinsort og den mest berømte af mange kloninger, udtænkt og udviklet af professor Luigi Manzoni, leder af en meget vigtig vinskole i Conegliano. Prof. Luigi Manzoni, startede i 1924, for første gang i Italien, en lang række eksperimenter på forskellige druer med det formål at først identificere nye sorter af spisedruer og senere af vindruer. Manzoni Bianco er født af en krydsning mellem Riesling og Pinot Blanc, og derfor bliver Incrocio Manzoni en meget aromatisk druesort, der fremstår blomsteragtig, næsten parfumeret og med en del syre. Vineksperter har også brugt udtrykket “sprød, elegant og frisk” som en positiv beskrivelse.
// Dennis Bach Groth

sep. 17 2016

BOOK DIN VINSMAGNING

Igen i år er vi allerede godt i gang med at planlægge, vores efterhånden lange og tradionsrige vin turné i Danmark og Sverige. Det er muligt at booke os i både oktober og november måned, men i skal være hurtige. En vinsmagning varer typisk to timer og der smages mellem 6 og 8 vine. I kan være mellem 20 og 100 personer og vinsmagningen er helt gratis, i skal bare sørge for glas og lidt at spise til gæsterne.oeko-1

 

 

 

 

Castello di Roncade arrangere årligt masser af vinsmagningsarrangementer både for erfarne entusiaster og for dem, der tager de første skridt hen mod vinens verden. Formålet med disse smagninger er at dele med vores kunder, vores store passion for vin, kultur og his- torie. Hvert år ændrer vi lidt i programmet for at sikre kunderne en løbende fornyelse, der tillader en- hver nysgerrig sjæl at lærer noget nyt. Vi går ind for et koncept, hvor en smagning skal være tilgængelig for alle. Vore smagninger er altid rettet mod enkelhed for at undgå unødvendigt bureaukrati, som er typisk er en gammel forestilling om vinens verden.

At Besøge Castello di Roncade er en stor fornøjelse, hvor vines kvalitet er kombineret med stedes skønhed, og det hele er kronet med en smuk visuel historie om den store fortid, der fylder vinens betydning med magi. Intet er nemt, men det er denne kombination, som vi gerne vil tage med os og viderebringe til jer.

Jeg glæder mig til at høre fra Jer.