Carrello

NYHEDER

    FILTER

  • Alle nyheder
  • Os
  • Awards
  • Vingård
  • Event

OVERSKRIFTER

jan. 06 2018

CASTELLO DI RONCADE ØNSKER ALLE ET RIGTIG GODT NYTÅR

Castello di Roncade ønsker alle et rigtig godt nytår og siger tak for året der er gået! 2016 har været et begivenhedsrigt år med masser af store begivenheder og forskellige højdepunkter på Castello di Roncade, såvel som i udlandet. Baron Vincenzo Ciani Bassetti og hans familie, der nu tæller endnu et barnebarn,  har haft et ganske begivenhedsrigt år. Isabella vokser og vokser og har allerede fået sin helt egen mousserende vin, som folk har taget rigtig godt imod. Salget stiger, men vi må ikke glemme alle de otte arrangementer. Vi husker særligt de store årlige markeder, der i den grad har fyldt hele Roncade by med tusindvis af mennesker. Der var smukke bryllupper, koncerter, men den virkelige succes i 2016 var utvivlsomt sommerens mange begivenheder. Busser hentede hundredevis af nordiske turister, som ellers bare var klar til at deltage i enten Grill eller Pizza Night arrangementerne. Derfor er det ikke så mærkeligt, hvis vi laver en beregning af alle de betalende gæster i 2016, så kommer vi op på ca. 15.000. Det er utroligt ot!

_h4a1428-copia

ALLE NYHEDER

jan. 06 2018

GODT NYTÅR!

2017 har været et udfordrende år på mange fronter. Vi har lært meget, og fået masser af gode minder i både ind og udland. Takket være mange af Jer, var 2017 et vellykket år for os. Vi var i stand til at overskride vores mål og udvide vores servicer, så nu er vi rigtig klar til et nyt eventyr i 2018. Ordet “eventyr” virker måske forkert, men ikke desto mindre kan jeg ikke finde et bedre ord for at udtrykke den følelse, jeg sidder med nu. I en hver dansker er der et eventyr, der er arvet af H.C. Anderse. Det er simpelthen inde i vores årer, løbende under pres af de mange eventyrs fortællinger fra vores barndom. “At rejse er at leve”, dette berømte citat fra H.C. Andersens “Mit Livs Eventyr” fra 1855, følger mig personligt under mine mange rejser. Formålet med at rejse, om det er vores private livsrejse eller en firma rejse, er at søge efter udvikling og modenhed, at lade sig inspirere og lærer fra andre mennesker i verden. Os alle på Castello di Roncade har lært meget i 2017, men frem for alt af Jer. Det er Jer, der følger os gennem vores nyhedsbreve, der ofte minder os om den glæde I har fået ved Jeres seneste besøg. Der er Jer, der sætter jeres firma eller hjem til rådighed for et arrangement. Jer, der besøger os år efter år i Italien, og er med til at gøre Castello di Roncade til et kulturalt centrum.  Til alle Jer, selvom vi allerede er godt i gang med 2018, ønsker vi Castello di Roncade et lykbringende 2018.

2018 bliver et nyt spændende år fyldt med masser af projekter, rejser og arrangementer på slottet. I februar deltager vi i flere messer i Tyskland, Danmark og Sverige, og så kan jeg samtidig med stolthed informere Jer om vores tilstedeværelse som official partner under den kommende Michelin begivenhed den 19. februar på Rådhuset i København, hvor nye nordiske stjernekyndige kokke vil stifte bekendtskab med Castello di Roncade. I marts måned deltager vi i nordens største fødevaremesse Foodexpo i Herning og Prowein i Düsseldorf. Derefter begynder forberedelserne til den største vinmesse i Italien, Vinitaly, som finder sted i Verona fra den 15-18 april. Vi må ikke glemme, at i april begynder sæsonen for de mange turistgrupper, og vores Bed & Breakfast vil være velbesøgt igen. Fra den 4. til den 10. Juni er vi på vin-turne i Holland, og Juli vil blive karakteriseret ved vores sædvanlige grill og pizza arrangementer, og guidede ture på slottet. Vi glæder os også meget til den Frie Høst, et nyt koncept, der inviterer alle til at deltage i høsten fra den 6. til den 9. september. Udover høsten, vil man møde vor bedste vinmager for at få et dybere indblik i vinfremstillingen af vores bedste vine. Perioden fra midt oktober til december vil være dedikeret til vores årlige vinturne i Danmark, Sverige og England, og så synes året af være gået igen. Men så nemt slipper I ikke, ind i mellem vil det blive utroligt sjovt at følge Baron familien, året bliver præget af masser af udvikling på slottet, og her tænker jeg primært på de to små Baronesser, Ilaria og Isabella, der for tiden vokser som græs om foråret.

aug. 29 2017

NY DESSERTVIN – ILARIA PASSITO

Kære venner.

Mange af Jer har fulgt vores tilbud igennem mange år, at det nærmest er blevet en tradition at vente på lanceringen af den nye Villa Giustinian i august måned, eller mere præcist; forsalget af vores mest beæret og elskede vin i hele verden. Men sådan skal det ikke være i år. Villa Giustinian laves kun i gode årgange og 2014 var en regnfuld og for kold årgang til at opnå det rigtige resultat, der fortjener etiketten “Villa Giustinian”. Den næste udkommer præcist om et år, så i mellemtiden må vi nøjes med dem vi har. Men dette betyder ikke, at vi kan ikke kan glæde os til andre tilbud, også af den gode slags. Allerede i denne måned vil jeg gerne lancere en ny vin til ære for den lille ny Baronesse “Ilaria”. Vinen er lavet som en“passito”, eller rosin vin, som er fremstillet af druer, der er blevet tørret for at opnå koncentreret saft – en dejlig dessertvin, der afslutter den perfekte middag.

Ilaria Passito:
Druer: Raboso del Piave
KaraKteristik: Komplekse lag af frugt. Smagen af morelkirsebær følges af blommer. Vinens sødme balanceres af en fin syrlighed

Lagring: Når Passitoen er klar, hældes den på barrique og lagrer færdig i mindst 24 måneder
Alkohol: 15% sukker: < 70 g/l syre: 9,50 g/l

mar. 02 2017

GULD OG SØLV FRA MUNDUS VINI.

prosecco-extra-dry-pub

Endnu engang er vi stolte af at kunne fortælle at to af vores vine, er blevet tildelt udmærkelser af Mundus Vini. Super flot, og ganske fortjent.

Prosecco extra dry har fået en guld udmærkelse og Patriarca pinot nero har fået en sølv udmærkelse. Det er fantastisk!

jan. 20 2017

CASTELLO DI RONCADE ØNSKER ALLE ET RIGTIG GODT NYTÅR

Castello di Roncade ønsker alle et rigtig godt nytår og siger tak for året der er gået! 2016 har været et begivenhedsrigt år med masser af store begivenheder og forskellige højdepunkter på Castello di Roncade, såvel som i udlandet. Baron Vincenzo Ciani Bassetti og hans familie, der nu tæller endnu et barnebarn,  har haft et ganske begivenhedsrigt år. Isabella vokser og vokser og har allerede fået sin helt egen mousserende vin, som folk har taget rigtig godt imod. Salget stiger, men vi må ikke glemme alle de otte arrangementer. Vi husker særligt de store årlige markeder, der i den grad har fyldt hele Roncade by med tusindvis af mennesker. Der var smukke bryllupper, koncerter, men den virkelige succes i 2016 var utvivlsomt sommerens mange begivenheder. Busser hentede hundredevis af nordiske turister, som ellers bare var klar til at deltage i enten Grill eller Pizza Night arrangementerne. Derfor er det ikke så mærkeligt, hvis vi laver en beregning af alle
de betalende gæster i 2016, så kommer vi op på ca. 15.000. Det er utroligt ot!

jan. 20 2017

ILARIA FØDT.

Der var stor glæde tidligere i går på Castello di Roncade.

Claudio Ciani Bassetti og hans hustru Anna, blev igår forældre til baronesse Ilaria. Stort TILLYKKE skal der lyde fra alle os på Castello di Roncade.
Vi glæder os over endnu en baronesse, og ønsker familien alt godt i de kommende dage med lille Ilaria. Congratulazioni

sep. 17 2016

BOOK DIN VINSMAGNING

Igen i år er vi allerede godt i gang med at planlægge, vores efterhånden lange og tradionsrige vin turné i Danmark og Sverige. Det er muligt at booke os i både oktober og november måned, men i skal være hurtige. En vinsmagning varer typisk to timer og der smages mellem 6 og 8 vine. I kan være mellem 20 og 100 personer og vinsmagningen er helt gratis, i skal bare sørge for glas og lidt at spise til gæsterne.oeko-1

 

 

 

 

Castello di Roncade arrangere årligt masser af vinsmagningsarrangementer både for erfarne entusiaster og for dem, der tager de første skridt hen mod vinens verden. Formålet med disse smagninger er at dele med vores kunder, vores store passion for vin, kultur og his- torie. Hvert år ændrer vi lidt i programmet for at sikre kunderne en løbende fornyelse, der tillader en- hver nysgerrig sjæl at lærer noget nyt. Vi går ind for et koncept, hvor en smagning skal være tilgængelig for alle. Vore smagninger er altid rettet mod enkelhed for at undgå unødvendigt bureaukrati, som er typisk er en gammel forestilling om vinens verden.

At Besøge Castello di Roncade er en stor fornøjelse, hvor vines kvalitet er kombineret med stedes skønhed, og det hele er kronet med en smuk visuel historie om den store fortid, der fylder vinens betydning med magi. Intet er nemt, men det er denne kombination, som vi gerne vil tage med os og viderebringe til jer.

Jeg glæder mig til at høre fra Jer.

aug. 06 2016

VILLA GIUSTINIAN 2013 BLEVER FRIGIVET TIL FORSALG

Kære venner.

fra den 15 aug. har i en unik mulighed for at købe den nye Villa Giustinian 2013 til en helt fantastisk pris. Køb den i hele august måned til kun € 10 pr. stk. Det er første og sidste gang I får dette super tilbud af vores flagskibsvin Villa Giustinian 2013.  Husk tilbuddet gælder kun i august måned.

jul. 25 2016

GRILL ARRANGEMENT I TORSDAGS 21. JULI.

MH-1000715 MH-1000701 MH-1000717 MH-1000734

 

Billeder fra vores Grill arrangement i torsdags 21. Juli.

Underholdning, højt humør, god mad og vin, samt en masse skønne mennesker.

Vi vil gerne takke alle Jer, der har gjort de sidste 3 tirsdage og torsdage, til fantastiske aftener.

I næste uge vil vi holde de sidste to arrangementer i denne måned, tirsdag d. 26 Juli (Pizza night) og torsdag d. 28 Juli (Grill arrangement), og vi håber på at se så mange som muligt.

Bestil Jeres plads ved bordet allerede i dag, så I sikre på at kunne deltage.

jul. 12 2016

“BARONESSA ISABELLA” UDE NU!

adv-isabella3

Isabella kom til verden sidste år tirsdag d. 27 april. Det var en stor dag for de stolte nybagte forældre, Claudio og Anna Ciani Bassetti. Nu med stor stolthed, er vi klar til at dedikere vores nye mousserende vin til hende. Det er en vin, der udtrykker elegance og perfektion, den rette kombination til at fortjene navnet “Baronesse Isabella”.

maj. 04 2016

PIZZA NIGHT & GRILLAFTEN

Til alle Jer trofaste venner/turister, der kommer og besøger os år efter år, vi vil gerne love, at der vil være mange spændende nyheder på slottet til sommer for både børn og voksne.

For familier med børn vil det være muligt at deltage i arrangementet “Pizza Night”, som først og fremmest skal være underholdende for børn, men også lærerigt.

For dem der ønsker at tilbringe en rolig aften, med god mad og vin af den bedste kvalitet,
så vil det stadig være muligt, at deltage i den traditionelle grillaften. Denne gang vil der bare være mere underholdning i form af musik.

Til begge arrangementer vil det være muligt at blive ledsaget i bus både fra og til Jeres campingplads.

apr. 14 2016

MANZONI BIANCO 2015 ER ENDELIG UDKOMMET!

Manzoni Bianco har enstrågul farve med grønlige toner, næse udtrykker intens frugt med typiske noter af citrus og mineraler, som kombinerer perfekt friskhed med god lang eftersmag, hvilket gør den rar, elegant og vedholdende. Vinen kan være en fremragende aperitif, men vil også være succesfuld til skaldyr opskrifter eller til hvidt kød, retter tilberedt med æg og frem for alt en god tallerken med risotto med asparges. Buon appetito!

feb. 10 2016

VINHØSTEN 2015

VINPRODUCENTER ER ENIGE: HØSTEN 2015 “SÆSON REKORD, FRA NORD TIL SYD 2015, EN ÅRGANG AT HUSKE”.

Vinhøsten har været helt fantastisk og måske en af de bedste i over 40 år. Frankrig er ikke længere nummer et, Italien overgår dem igen og bliver verdens førende producent med en produktion i 2015 på 48,9 millioner hektoliter. Kanon Høst!
Sommeren 2015 var solrig, og varm, men ikke med for høje temperature. Dette har tilladt druerne at modne langsomt, med resultatet af en god balance mellem syre og sukker. Efteråret var
tør og solrig, disse faktorer er afgørende for en god drue modning, som er med til at forhindre dannelsen af mug og forrådnelse. De perfekte vejrforhold har skærpet forventningerne til stort set alle vores rødvine, men selvfølgelig over dem alle “Villa Giustinian 2015”. Vi forventer også at opnå store resultater med vores Raboso, som stadig i december hvilede i vinmarken. Den sene høst fremmer sukkerkoncentrationen, giver et relativt højt indhold af alkohol, og som tilsammen giver et godt fundament. Et fundament som giver vinen den runde og bløde smag, der passer utroligt godt til de særlige kendetegn druen har.

jan. 18 2016

NY MOUSSERENDE VIN UDKOMMER.

Vi har besluttet os at producere en ny mousserende, efter en fantastisk høst. Det bliver ikke en vin som de andre, men en Cuvée Speciale af forskellige kendte druer som Chardonnay og Pinot Noir, der typisk anvendes til fremstilling af Champagne og andre mousserende vine. Vinen vil selvfølgelig blive tilpasset med lokale druer, så vi til sidst for et produkt med en karakteristisk smag af vores territorium. Vinen bliver lavet efter den lange Charmatmetode, så hvis alt går efter planen, har vi vinen klar til juni.