Carrello

Vores vine

dscf0279

 

Vores vinslot har præsenteret Treviso området i årtier, med vine af høj kvalitet. Vi har i alt 110 hektar, hvor en stor del er af den ekstraordinære terroir “Arnasa”, og et 40 cm dybt lag af “caranto” ler – sediment, der understøtter produktionen af store vine. Dette resulterer i fremragende duftende og typiske hvidvine, fyldige og lagringsegnede rødvine, ofte belønnet af de vigtigste vin guider og konkurrencer.

    FILTER

  • Alle vores vine
  • Castello di Roncade
  • Topvine
  • Hvidvine
  • Rødvine
  • Mousserende vine

MÅSKE DENNE VIN PASSER DIG?

Castello di Roncade

rosso-arnasa

ROSSO DELL'ARNASA

Merlot DOC Piave (100%)

VINPRODUKTION

Produktionahallen, Castello di Roncade Mogliano som den nu bliver kaldt, var oprindelig en vingård tilhørende "Baron Bianchi", og blev købt tilbage i 2014. Købet af vingården betød for Castello di Roncade, at vi nu har endnu mere plads til vinfremstillingen, og så med sine mere end 35 hektar, gjorde ligeledes at vi kunne udvide til 110 hektar i alt.

Udvidelsen har været vigtig for os, for at vi har kunne forbedre vores produktion, som før kun forgik på Castello di Roncade på et meget smalt område.
Det har sikret os at vi har

- kunnet producerer mere end før.
- vinmarker der er spredt over forskellige områder.
- god og høj kvalitet af vores produkter.

Den store produktionshal er udstyret med den nyeste teknologi og redskaber, som sørger for blandt andet at gæringsprocessen og lagringsprocessen er i top, og så er hallen rummelig, hvilket gør den til et ideelt klima for vores medarbejdere, som arbejder der til daglig. Med plads til vores store maskiner, tapningsanlæg, filtreringsanlæg, store autoklave/ståltanke, opbevaring mm. er vi sikret at vi er med hele processen igennem, og kan kontrollerer det fra et og samme sted. Det er desuden herfra at vores ”Manzoni Bianco” vin kommer fra, og primært de hvide og mousserende vine der bliver produceret her.

Mogliano har åbent mandag – lørdag fra 09.00 til 17.30.
Adresse er: Via Bianchi, 1, 31021 Mogliano Veneto TV